Om oss

Kulprylar.se

Vi startade i slutet av 2017 med idén att ha ett alternativt till de sidor och appar som erbjuder billig elektronik och prylar. Då många av dessa sidor har väldigt mycket skräp så blir det svårt att hitta det man faktist vill ha. När man väll hittar något, då finns inga konkreta beskrivningar eller information. Dessutom så levereras det ofta med bristande kvalite, inget enkelt sätt att lämna tillbaka varan eller reklamera den. Sen så får man ju så klart vänta, oftast i 2-3månader! Helt enkelt en djungel, helt utan väglednings eller asistans. 

Så vi bestämde oss för att öppna Kulprylar.se. Vi lägger största vikten att hitta de produkter som vi alla vill ha och behöver. Se till att kvaliten är på topp, att vi alltid finns där för dig som kund. Med frågor och svar. Snabba leveranser och möjligheten att reklamera och få den hjälp du vill ha när du köper något på Internet. Så att du känner dig trygg och nöjd med ditt köp. 

Vi värdesätter dig som kund absolut högst. Uan dig så finns inte vi. Darför finns vi alltid att svara på fråger, tips eller ideér ni har. Finns det något ni tycker vi ska lägga till i vårat utbud, någon mer funktion till våran sida, eller hjälp med någon produkt. Vi svarar oftast på bara några minuter. Så om du någonsin undrar något, skriv till oss!

Mvh, Viktor D

Grundare på Kulprylar.se